anime%203-normal.jpg
Ihmiset kiljuivat ja vilkuttivat uudelle kaupunkilaiselle. Uudelle, tulevalle elokuvatähdelle. Pinkki hiuksinen nuori nainen käveli uutta tulokasta kohti, upea jakku yllään.
- Moikka! Oon Moviestarplanetin "johtaja". Voit kutsua minua Adminiksi, nainen sanoi.
- Se-selvä... teini-ikäinen tyttö sanoi ujosti. Ihmiset hymyilivat ja vilkuttivat uudelle tulokkaalle.
- Pian sustakin tulee yhtä Cool kuin meistä muista. Menehän nyt kotiisi, sisustin sitä hieman, nainen sanoi.

anime%203-normal.jpg
Rakas päiväkirja. Taloni on hieno vaikka siellä on tällä hetkellä vain kaksi huonetta, vessa ja keittiö. Kun saan hankittua tulevaisuudessa rahaa elokuvillani ostan itselleni entistä hienomman asunnon. Hmh - toive-ajattelua. Entinen elämäni Ruotsissa ei ollut ihanaa, mutta uskon, että täällä löydän onnen.

anime%203-normal.jpg
Olen laatinut jokaiselle päivälle tehtävä-listan. Maanantaina pitää tehdä elokuvia 3-5 tuntia ja saan olla ystävien kanssa bilettämässä 1-2 tuntia. Tiistaina teen elokuvia 4-6 tuntia ja käyn shoppailemassa (15 minuuttia) ja soittelen ystävilleni (30 minuuttia). Keskiviikkona teen elokuvia 5-6 tuntia ja saan pitää lopun päivästä vapaata. Torstaina koko päivä on vapaa-päivä. Perjantaina teen elokuvia 2-4 tuntia ja joka toinen perjantai käyn myös shoppailemassa (20-30 minuuttia).  Lauantaina saan pitää puolet päivästäni vapaata. Lauantaina siis teen mainoskylttejä elokuvilleni (jos jaksan) ja tietenkin lookkeja ja teen elokuvia 1-2 tuntia. Sunnuntaina saan pitää koko päivän vapaata.
    Hyvät järjestelyt joista voin luistaa hieman, eikö?

anime%203-normal.jpg
No en ajatellut totella noita "sääntöjä" paljoakaan. Ai niin, nimeni on Serafiina Eerika. Lähettäkää ystäväpyyntöjä ja muistakaa antaa nimmareita. :)